Amplasare

Acest hotel la plajă își întâmpină turiștii la Alcúdia și oferă toate condițiile pentru o ședere plăcută, în special pentru familiile cu copii. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate. Aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) este la aproximativ 65 de km.

Dotări

Acest aparthotel a fost modernizat în 2019. Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 1468 de apartamente. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Aparthotelul dispune de un bancomat, de un chioșc cu ziare, de o sală de jocuri, de asistență medicală, de o sală de spectacole, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon și canale prin satelit. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă 1468 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 8 piscine exterioare și 2 bazine cu apă de mică adâncime pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic regulat. Un tobogan oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele. O terasă însorită invită la zăbovit. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, aparthotelul mai oferă, pe lângă tenis, boccia, minigolf, tir cu arcul, tenis de masă și biliard, și călărie contra cost. Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 9 restaurante pentru nefumători. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Handling Fee; transfer privat masina 1-8 persoane (aeroport-hotel-aeroport); Avion OTOPENI - MALLORCA 2024 DUMINICA Bucuresti - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion MALLORCA - OTOPENI 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre BelleVue Club, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate