SE DESCHIDE IN MAI 2016! Casa Cook este un hotel luxos de 90 de camere, situat in Kolymbia, pe coasta de est a insulei Rodos, la 500m distanta de apele Marii Egee și reunește o abordare modernă a arhitecturii tradiționale greceasti cu un stil cald, boem (interioare inspirate din călătoriile din întreaga lume, piese de epocă, obiecte lucrate manual) care creeaza o ambianță proaspătă și plină de culoare. Design eclectic, fara interioare repetitive, preparate culinare proaspete inspirate de arome si culori locale, o amprenta unica - sunt numai cateva argumente elocvente care pledeaza pentru o vacanta memorabila.
Hotel Website: http://casacook.com/

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica in limba romana

Bonus! Transfer intern de grup din Brasov/Constanta, valabil doar in momentul rezervarii

Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii / facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

Contravaloarea testului PCR inaintea plecarii din tara sau la destinatie, care intra in sarcina calatorului, functie de conditiile impuse de autoritati la data calatoriei

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre CASA COOK RHODES (EX. SUNPRIME WHITE PEARL), Rodos, Grecia