Lord Complex (Agios Georgios)

Agios Georgios Argyrades Greece
Descriere: Lord Complex se bucura de un loc linistit in Agios Georgios, la doar 250 m de cea mai apropiata plaja si la aproximativ 31 km de aeroportul international din Corfu. Acesta este un mic complex de apartamente, care ofera cazare in sistem self-catering in studiouri complet echipate, precum si apartamente cu unul sau doua dormitoare. De asemenea, oaspetii se pot bucura de o psicina si de un snack bar la aceasta.

Localizare: Orasul Corfu este la 22 km de hotel de apartamente, iar Glyfada este la 22 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Corfu, situat la 20 km de proprietate.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (contra cost) , frigider, un fierbator electric. 

Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie, parcare, Wi-Fi in zonele comune si cutii de valori (contra cost), piscina cu snack bar, masa de biliard.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUCURESTI - CORFU 2022 Bucuresti - Corfu; Taxe de aeroport; Avion CORFU-BUCURESTI 2022 Corfu - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Lord Complex (Agios Georgios), Corfu, Grecia