Un hotel modern aparținând unuia dintre cele mai bune lanțuri hoteliere din Egipt. Zona verde mare a hotelului cu amenajare frumoasa, multe piscine si o zona larga de plaja. Camerele spațioase, decorate modern, vă stau la dispoziție. De remarcat sunt camerele Swim Up cu acces direct la piscină, care aparține doar acestei categorii, și camerele cu jacuzzi pe balcon. Pentru familiile cu copii, hotelul oferă diferite tipuri de camere confortabile de familie. Perfect va fi potrivit atât pentru familie, cât și pentru odihna tinerilor. Informații despre structura și numărul de camere ale hotelului: Hotelul este format din clădirea principală (există lift) și 14 blocuri de trei și două etaje. Numărul total de camere este de 484.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala incluse, in functie de politica fiecarei companii aeriene

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);Taxa de viza: 1. Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei) A. pentru sejur doar in Sharm el Sheikh, nu este necesara viza; B. pentru cei care doresc sa mearga in excursii optionale unde este necesara viza, aceasta poate fi achizitionata: - la sosire, direct pe aeroportul din Sharm El Sheikh, de la autoritatile locale (contra cost: 25 USD / pers.) - in timpul sejurului, cu ajutorul reprezentantului local (informatii detaliate la fata locului) 2. Pasaport diplomatic: turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti! 3. Cetateni straini – pentru fiecare nationalitate trebuie intrebat la Ambasada din Bucuresti; Oferim suport pentru detalii.

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre CORAL SEA HOLIDAY RESORT, Sharm el Sheikh, Egipt