Descriere : Acesta este un hotel All Inclusive, cu un design ergonomic si camere bine dotate, o piscina mare cu o sectiune pentru copii, un restaurant si un snack bar langa piscina.

Localizare : Hotelul Hellinis este situat in zona Kanoni din Corfu, langa populara insulita Pontikonisi, la aproximativ 600 m de cea mai apropiata plaja publica si 3 km de aeroportul insulei.

Dotari camere : Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, TV prin satelit, fier de calcat (la cerere), frigider, dus/WC, uscator de par, balcon (cu exceptia camerei duble Promo), serviciu de trezire, serviciu de menajera (de 6 ori pe saptamana), schimbarea prosoapelor (de 3 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (2 ori pe saptamana).

Facilitati: Receptie 24 de ore pe zi, cutie de valori centrala (taxa suplimentara de 10 EUR per saptamana), hol, lift, colt TV prin satelit, colt de internet (contra cost), Wi-Fi in zonele publice (gratuit), piscina exterioara (10:00-19:00), piscina prosoape (depozit de 10 EUR si taxa suplimentara de 10 EUR pe saptamana), sezlonguri si umbrele pentru piscina (gratuit), dus in aer liber, gradina, parcare, schimb valutar, medic de garda (contra cost), prim ajutor.

Web site: https://corfuhellinis.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - CORFU 2023 Bucuresti - Corfu; Taxe de aeroport; Avion CORFU - OTOPENI 2023 Corfu - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Hellinis Hotel (Corfu), Corfu, Grecia