Construit pe malul din Madinat Makadi și înconjurat de terenul de golf impresionant Makadi, acest hotel tip boutique de 5 stele include toate facilitățile de lux necesare pentru un sejur de relaxare.Steigenberger Makadi se află la aproximativ 1000 de metri de plajă, iar hotelul asigură transferul cu autobuzul la/de la plajă. Steigenberger Makadi se află la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane diferite, accesibil la un cost suplimentar.

Localizare

Steigenberger Makadi se află la aproximativ 1000 de metri de plajă, iar hotelul asigură transferul cu autobuzul la/de la plajă.


Facilitati Hotel

Teren de golf cu 18 găuri de la Makadi, unul dintre cele mai mari din regiun, centru Spa, restaurant, facilități de sporturi nautice, windsurfing, scufundări, snorkeling, canotaj și echitaţie, disponibile la un cost suplimentar.


Facilitati Camere

Camerele superioare de la Makadi Golf sunt decorate cu gust în nuanțe de ocru și includ o zonă de relaxare confortabilă și un televizor LED HD. Ușile mari ale patioului se deschid spre terasa spațioasă și spre superbul teren de golf Makadi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre STEIGENBERGER MAKADI , Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate