Locatie

MANDALA SEAFRONT SUITES este stiuat chiar pe plaja, aproape de bulevardul principal al statiunii Laganas. Se regasesc multe baruri, discoteci si restaurante in apropierea hotelului. Aeroportul este la aproximativ 8 km, iar capitala Zakynthos la 9 km (statie de autobuz langa hotel).

Descrierea hotelului

La parter se afla un restaurant, un bar si o terasa spatioasa cu locuri.

Camere

Suite: baie/toaleta (uscator de par), balcon cu sezlonguri si umbrela, set de ceai si cafea, aer conditionat controlat individual (gratuit), TV, seif (gratuit), frigider, wi-fi (gratuit)Alte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Suita, pe malul marii: vedere directa la mare.

Divertisment

Optiuni de divertisment in centrul orasului Laganas.

Mese

DemipensiuneMic dejun si cina

Plaja

Chiar langa o plaja lunga cu nisip, cu acces gradualUmbrele si sezlonguri contra cost

Oferta sportiva

Contra cost: sporturi nautice pe plaja

Internet

Gratuit: in zone publice si in camera

Site-ul web

https://mandalasuites.gr/

Categoria oficiala

4 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa achiti o taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului.

Taxa turistica

Incepand cu 2024, in Grecia exista obligatia de a plati taxa climatica în functie de categoria de hotel. Taxa nu este inclusa in tariful ofertei si va fi achitata de catre client la receptia hotelului.Martie – Octombrie: 3,00 € pe camera/noapteNoiembrie – Februarie: 1,50 € pe camera/noapte

vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Zakynthos24 Bucuresti - Zakynthos; Autocar Zakynthos-Bucuresti24 Zakynthos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mandala Seafront Suites, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate